Opplev Champions League live

UEFA Champions League er hele Europas klubbmesterskap og trolig den mest prestisjefylte fotballkonkurransen i verden. Dette er en årlig folkefest som du ikke vil gå glipp av dersom du er opptatt av fotball.

Hvem er med i Champions League?

For å kvalifisere til turneringen tidligere måtte et fotballag vinne sin nasjonale liga. Slik er det ikke i dag. Når turneringen går av stabelen stiller alle land som ønsker til start og spiller mot hverandre. Finalen, som normalt finner sted en gang i mai hvert år, spilles på et fullsatt stadion.

Hvorfor se Champions League live?

Én ting er å se fotball på TV eller besøke en lokal pub som viser sportssendinger. Det er derimot noe helt annet å se fotball live og være der det skjer, når det faktisk skjer. Å se favorittlaget score, kanskje til og med på hjemmebane, og føle på entusiasmen fra publikum er en unik opplevelse. For de som elsker fotball er Champions League kanskje den beste fotballturneringen på høyere nivå i verden. Flere europeiske ligaer konkurrerer om å bli regnet blant beste i verden, men de kan ikke måle seg med oppmerksomheten og prestisjen som følger Champions League. For mer info, sjekk det ut her.